ŠTA VOZI ŽIRI ZVEZDA GRANDA? Marija kupila džip za 100.000 €, još ima i vozača, Bekuta auto od 25.000 €, a ON voza polovnog krša
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Ana Paunković

ima se može se

ŠTA VOZI ŽIRI ZVEZDA GRANDA? Marija kupila džip za 100.000 €, još ima i vozača, Bekuta auto od 25.000 €, a ON voza polovnog krša

Stars -

Marija Šerifović i Ana Bekuta su na snimanje "Zvezda Granda" došle ganc novim kolima!

Evrovizijska zvezda se častila džipom BMW X5 M koji košta čak 100.000 evra, a njena koleginica iz žirija popularnog muzičkog takmičenja vozi "škodu karok" od 25.000 evra, koju joj je poklonio partner Milutin Mrkonjić.

Ana Bekuta
foto: Damir Dervišagić

- Marija obožava skupe i luksuzne automobile, pa se ranije dešavalo da bukvalno svu ušteđevinu potroši na nova kola. Pošto na većinu tezgi ide svojim kolima, pred kraj leta rešila je da se časti novim džipom - kupila je BMW X5 M od 100.000 evra - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je majka Verica pokušala da je ubedi da ne troši toliko novca na kola.

- Kad je Verica čula da će Marija za auto dati 100.000 evra, rekla joj je da joj je bolje da za te pare kupi još jedan stan u Beogradu! Marija nije htela da popusti, rekla je da je za nju automobil druga kuća jer često putuje i da će sigurno kupiti džip koji je merkala celo leto.

Kako otkriva naš sagovornik, majka i ćerka su se zbog toga čak i posvađale.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Youtube

- Džaba je Verica ponavljala Mariji da prestane da kupuje skupa kola jer su joj ranije ukrali čak dva auta - "tuareg 3,0 TDI" i BMW 325i! Marija je dreknula da joj se ne mešta i da su to njene pare!

Osim što je kupila nov auto, Marija je rešila i da zaposli šofera, koji ju je i dovezao na snimanje "Zvezda Granda".

- Ranije se dešavalo da Marija zakasni na snimanje, ali otkad ima vozača, svuda stiže na vreme. Eto, prošle nedelje je stigla prva i odmah je pozvala sve članove žirija da požure - priča naš sagovornik.

Ana Bekuta
foto: Ata images

Istog dana na snimanje je novim kolima došla i Marijina koleginica Ana Bekuta, koja je "škodu karok" dobila od svog partnera Mrke.

- Mrka je ranije Anu stalno vozio na snimanja, ali pošto njegovo zdravlje u poslednje vreme nije najbolje, lekari su ga savetovali da što više miruje. Zato je rešio da joj pokloni "škodu" od 25.000 evra. Tako Ana sada sama vozi i to joj nimalo nije teško. Najbitnije joj je da njen Mrka bude dobro - završava priču izvor blizak pevačici.

Đorđe kupio polovan auto

Sudeći po automobilu koji vozi, Đorđe David je "najskromniji" član žirija "Zvezda Granda". On se pred novu sezonu takmičenja častio polovnom "opel insignijom karavan" od 10.000 evra.

Đorđe David
foto: Ata Images
Đorđe David
foto: Ana Denda

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:29

SPREMA SE NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Đorđe David OTKRIO DETALJ iz sutrašnje emisije! Ceca će napraviti KARAMBOL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track