CRNOGORKA IZGLEDALA KAO BARBIKA, SAČUVALA ČAST U VELIKOM BRATU: Nikom nije legla u krevet, POBEDILA, a evo gde sad ŽIVI i šta radi
Foto: Pritnscreen

tempramentna i poštena

CRNOGORKA IZGLEDALA KAO BARBIKA, SAČUVALA ČAST U VELIKOM BRATU: Nikom nije legla u krevet, POBEDILA, a evo gde sad ŽIVI i šta radi

Stars -

Pobednica "Velikog brata" 2008. godine Mirjana Mimi Đurović, sve je iznenadila svojim trijumfom u ovom rijaliti šou programu, ali i izgledom koji je ostao upečatljiv.

Bila je i prva ženska pobednica, jer su u prethodne dve sezone pobeđivali muškarci, a ostala je upamćena i po tome što je nikome nije legla u krevet.

Temperamentna crnogorska kreatorka nakon trijumfa vratila se u svoj rodni Nikšić. Tvrdila je da joj se život nakon pobede potpuno promenio, a u međuvremenu je pokušala da se oproba i kao pevačica. Ali, kako je shvatila da estrada ipak nije za nju, Mimi je onda jedno vreme vodila i emisiju “Estradne vesti” na DM satu, ali i to joj nije pošlo za rukom.

Mirjana Mimi Đurović
foto: Printscreen

Ipak, uporna Nikšićanka nikada nije odustala od sveta estrade, želeći da bude na neki način deo nje. Tako se ponovo vratila voditeljskom poslu. Počela je da vodi emisiju “City” na TV “Pink M”, ali je daleko od slave koju je imala nakon pobede 2008. godine u rijalitiju.

Mimi se ostvarila kao majka i ima sina. Ima svoj kozmetički salon, te i na taj način zarađuje.

kurir.rs

Bonus video:

00:08

KAĆA GRUJIĆ POKAZALA KAKO UŽIVA SA MUŽEM NA MORU: Pevačica objavila snimak sa Gobeljom, sve im je POTAMAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track