01:55

LUNA PONOVO SPOMENULA KIJU: Bivšoj suparnici poručila samo jedno FANOVI ĆE PASTI U NESVEST

SCENIRANJE

LUNA PONOVO SPOMENULA KIJU: Bivšoj suparnici poručila samo jedno FANOVI ĆE PASTI U NESVEST (VIDEO)

Stars -

Javna prevara koja je izazvala "uragan" u narodu i podelila mnoge jeste prevara pevača Slobe Radanovića. Tada se u ulozi njegove ljubavnice našla Luna Đogani.

Luna je danas daleko iza rijalitija, u srećnom braku sa Markom Miljkovićem, ali je objasnila kako sada gleda na bivšu suparnicu.

- Kija Kockar po meni ima ispravne stavove. Nemam lošu energiju ka njoj. Želim joj sve najbolje, da se ostvari kao žena i majka. Kao neko ko je postao i žena i majka, to je nešto najlepše što joj želim od srca - poručila je Luna u Sceniranju na Kurir televiziji.

Luna je dodala da joj ljudi ne veruju, ali da je Kije bilo žao.

- Bilo mi je žao. Pričala sam i sa njom, bilo je neprijatno. Vidi se na snimcima iz rijalitija da sam u razgovoru sa njom spuštala glavu. Sigurna sam da je Slobu jako volela i verovala u to. Nadam se da će da se izvuče i da nađe nekoga ko je zaslužuje i koga ona zaslužuje - rekla je Luna.

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani
foto: Kurir Printscreen

Marko Miljković naveo je da mu je neverovatna činjenica velike osude javnosti njegove sada supruge Lune.

- Luna je izašla iz svega kao pobednik i kao borac. Nije samo ona bila kriva, a po njoj su osuli drvlje i kamenje. Meni je u takvoj situaciji više kriv muškarac. Šta će neko u rijalitiju kome je dobro u braku? Ako ti je dobro, nećeš želeti da svoju suprugu ne vidiš deset meseci - zaključio je Marko.

Podsetimo, pevač Slobodan Radanović prevario je svoju tada zakonitu ženu Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju sa Lunom Đogani. Slobodan je često izjavljivao da je u braku bio nesrećan, i da se zbog toga zaljubio u Lunu. Kada je njegova žena Kija ušla u rijaliti nastao je haos. Svađom, vikanjem, tučom, i plakanjem udaren je pečat na učešće Slobe, Lune, i Kije. Luna je tvrdila da je išla srcem, Kija da iskreno voli, a Sloba da je bio nesrećan. Na kraju, pobednica rijalitija postala je Kija, Luna je osvojila drugo mesto. Danas je Luna udata, Slobodan veren, a Kija, kako se nagađa krije svog partnera.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:40

KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJE O NASTUPU: Mislila sam da će mi VIKATI DA SIĐEM sa BINE, nije u redu da mene KRHKU DIRAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track