Najnovije vesti

MLAĐAŠNJI JOVAN PEJIĆ IPAK SMUVAO STARIJU RODIĆKU?! Odao ih je jedan detalj sa romantične večere! Mami Zlati neće biti milo (VIDEO)
00:12

MLAĐAŠNJI JOVAN PEJIĆ IPAK SMUVAO STARIJU RODIĆKU?! Odao ih je jedan detalj sa romantične večere! Mami Zlati neće biti milo (VIDEO)

Romansa

MLAĐAŠNJI JOVAN PEJIĆ IPAK SMUVAO STARIJU RODIĆKU?! Odao ih je jedan detalj sa romantične večere! Mami Zlati neće biti milo

Stars
08:29h

Nakon što su njene sestre Bogdanu i Bojanu osvojili sinovi poznatih pevačica - Veljko Ražnatović i Mirko Šijan, gradskim kuloarima se proneo glas da je Nataša Rodić pala na čari Jovana Pejića, sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

Njih dvoje su u više navrata istakli da su samo prijatelji, ali je poslednja Natašina objava na društvenim mrežama ponovo podgrejala priče.

Jovan Pejić
foto: Printscreen

Naime, Rodićeva je obelodanila da je u emotivnoj vezi, tako što je zabeležila detalje romantične večere sa osobom čiji identitet nije želela da otkriva, dok je ceo ovaj prizor ispratila emotikonima koji izražavaju ljubav. Jedini detalj koji je moguće videti na ovoj fotografiji je sat koji nepoznati mladić nosi, a reč je o modelu koji nosi upravo mladi Pejić.

Na njegovim poslednjim objavama na Instagramu je moguće videti istovetan sat, a da li se on nalazi na Natašinoj objavi ili ne, vreme će pokazati.

Inače, kako se pisalo, Zlata nije oduševljena time što se njenom sinu dopada najstarija sestra Rodić, upravo zbog razlike u godinama.

- Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

Međuti, tata Peja nema ništa protiv da mu sin bude mlađi od devojke.

Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: „Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji“. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže „ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati - rekao je Peja.

kurir.rs

Bonus video

BOJANA RODIĆ ZAGRMELA POD ŠATOROM: Šijanova izabranica u MINIĆU nakon porođaja, sve iznenadila stajlingom
00:06

BOJANA RODIĆ ZAGRMELA POD ŠATOROM: Šijanova izabranica u MINIĆU nakon porođaja, sve iznenadila stajlingom

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja