DAVIDOVA NOVA DEVOJKA JE KOPIJA ANE KORAĆ! Šuška se da je Dragojević ponovo u vezi, a evo ko je njegova LEPŠA POLOVINA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Red Tv

UHVAĆENI U NOVOM SADU

DAVIDOVA NOVA DEVOJKA JE KOPIJA ANE KORAĆ! Šuška se da je Dragojević ponovo u vezi, a evo ko je njegova LEPŠA POLOVINA! (FOTO)

Stars -

Fitnes instruktor i bivši rijaliti učesnik David Dragojević našao je novu devojku, a navodno ih je upoznala sestra Lune Đogani, Nina.

Dragojević nije dugo u Srbiji, a već je našao novu devojku. David je navodno ušao u vezu sa izvesnom Irenom Drobac koja je po zanimanju šminkerka, kako piše na njenom Instagram profilu.

David Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Ovaj par upoznao se preko Nine Đogani. Naime, Đoganijeva je u vezi sa Ireninim bratom, te je upoznala njih dvoje i odmah su kliknuli.

- David je Irenu upoznao preko Nine, Nina je dobra sa njom jer je sa njenim bratom u vezi, ne znam stvarno sve detalje, ali znam da su u vezi, viđaju se i to. Ne znam da li je ozbiljna neka veza ili nešto drugo - govori izvor.

Irena Drobac
foto: Printscreen/Instagram

David izgleda uživa sa Irenom, a čini se da zaista ima tip, s obzirom da je Irena ista njegova bivša devojka Ana Korać, koju je upoznao u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Naime, kako se može videti na slikama, Irena ima usta i mačije oči urađene kao Ana Korać, a naravno tu su i silikoni. Ona voli malo slobodnije da se oblači zbog čega, navodno, David već dosta ljubomoriše.

Njih dvoje izgleda uživaju u vezi, a navodno su uhvaćeni i kako zajedno šetaju Novim Sadom. Ostaje nam samo da vidimo da li su navodi tačni i da li će Dragojević svoju novu devojku predstaviti javnosti.

Irena Drobac
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

06:33

TREBA VRATITI DOSTOJANSTVO NARODNOM POZORIŠTU! Bule Goncić najavio korenite promene POŠTOVAĆE SE SRPSKO KULTURNO NASLEĐE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track