REŠIĆA SAM NAŠAO U SVINJCU, IZVADIO PIŠTOLJ I SPASAO: Golubović ispričao ono što niko nije znao o pokojnom PEVAČU
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printskrin

ŠOK PRIČA

REŠIĆA SAM NAŠAO U SVINJCU, IZVADIO PIŠTOLJ I SPASAO: Golubović ispričao ono što niko nije znao o pokojnom PEVAČU

Stars -

Amir Nino Rešić umro je pre tačno 14 godina, a njegove pesme i danas svi slušaju. Iza sebe je ostavio naslednicu Sandru Rešić koja je takođe pevačica, a trenutno i rijaliti učesnica.

Jednom prilikom Kristijan Golubović je pričao o svom poznanstvu sa Ninom. Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo.

Nino Rešić
foto: Printskrin/Youtube

"Rešićkinog oca sam našao bačenog u svinjcu. Ja došao kao klinac, autoritet, i kažem: 'Šta čoveka maltertirate?!', jer sam ja imao nešto protiv tog jednog. Slagaću, Ćuprija ili Paraćin, tu je negde neko selo bilo... Bila je malo tada i ratna kima, i hteli da ga omalovaže, čovek ode i pevao... Kaže: 'Ja bih da idem', 'Kako da ideš, bato? Mikrofon u ruke!' Grogoću svinje, čoveku stvarno bilo neprijatno. Preplašio se, neka žena javi, društvo sedelo sa mnom. Javili, kaže: 'Treba jednom čoveku', 'Ko je?', 'Nino'... Dotrčim, povadimo pištolje, pitamo gde je čovek, a on u svinjcu tamo... Pevao, pa ga vratili nazad u svinjac. Spasao sam ga od poniženja i svega!", izjavio je Kristijan tokom boravka u "Zadruzi".

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Nino je muzičku karijeru započeo 1991. godine, a njegove pesme su i danas rado slušane. Prvi album izdao je 1992. godine i vrlo brzo postao velika folk zvezda devedesetih zahvaljujući hitovima kao što su "Usne vrele kao žar", "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise"...

Nino je preminuo 2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola, pisali su mediji.

Nino Rešić, Amir Nino Rešić
foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

09:34

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Sandra REŠIĆ otkrila šta se sve dešavalo u KARANTINU, jedna devojka napravila HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track