PITAJU ME KAKO SAM NASMEJANA, A SESTRA MI NIJE DOBRO?! Sindi otkrila stanje Nevene Adžemović nakon priča da je završila u LAZI!
Foto: screenshot Pink tv, Damir Dervišagić

OTKRILA ISTINU

PITAJU ME KAKO SAM NASMEJANA, A SESTRA MI NIJE DOBRO?! Sindi otkrila stanje Nevene Adžemović nakon priča da je završila u LAZI!

Stars -

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je bivša "Modelsica" i poslanica u Narodnoj skupštini, Nevena Stamenković Adžemović završila u "Lazi".

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen/Pink

Sada je njena rođena sestra Ivana Stamenković Sindi otkrila u kakvom je stanju Nevena:

- Nismo se oglašavali. Ona ne vodi javni život već godinama, preko 8 godina vodi javan i miran život. Ne želi da se komentariše u javnosti. Privuklo je veliku pažnju jer su prvo su pisali o meni. Sve je okej, pitali su me kako sam nasmejana a sestra mi nije dobro. Nevena je super - rekla je Sindi u emisiji Amidži šou.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Nevenin suprug, takođe je govorio o njenom stanju:

- Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima problem sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majak je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije, jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj reakciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu - rekao je Adžem.

Nevena Adžemović
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:26

SKINULA SE SINDI MODELS I VRELIM KADROVIMA ZAPALILA MREŽE! Snimila svaki deo tela, a kada je okrenula ZADNJICU svi pali u TRANS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track