LUPIO JOJ ŠAMARČINU, ZAPLAKALA PRED NJIM: Sin Snežane Đurišić napao Zoricu Marković, a ovako ga je pevačica ČASTILA
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

anedota

LUPIO JOJ ŠAMARČINU, ZAPLAKALA PRED NJIM: Sin Snežane Đurišić napao Zoricu Marković, a ovako ga je pevačica ČASTILA

Stars -

Zorica Marković kaže da je nedavno u njenu kafanu svratio sin Snežane Đurišić. Kako nam je otkrila, Marko se sa drugom zadržao pola sata. Popio je samo gazirani sok, a alkohol nije ni okusio. Čak je odbio da ga Zorica časti turu pića.

Marko Gvozdenović, Snežana đurišić
foto: Kurir, Marina Lopičić

"Snežanin sin Marko je bio nedavno kod mene u kafani, svratio uveče sa jednim drugom na piće i na muziku. Odmah sam mu prišla i ponudila da ga častim pićem, ali nije hteo. Dečko pije samo gazirani sok. Ja njega mnogo volim i dugo ga znam. Sećam se nekih turneja i koncerata u Sava centru kada ga je Sneška dovodila. Imao je možda neke četiri godine kada je u garderobi hteo da mi uzme neku šminku da se igra, a ja mu nisam dala. Tada mi je tako zveknuo šamarčinu da ću to pamtiti ceo život. Ja sam se folirala da plačem, a on mi se smejao, kasnije mu je bilo žao što me je udario. A Snežana je odmah rekla: "Marko šta to radiš teta Zorici!' Posle se i ona smejala”, objašnjava Zorica za Star.

„Marka znam kao fino dete, nikada kod mene nije dolazio pijan. Lepo mi sada izgleda, normalno kao i uvek. Poštuje me kao i ja njega. Nikada mi nije tražio ni pare na zajam. Ja se sa Snežanom ne viđam, nismo se mi nikada družile. Sretale smo se samo po emisijama i ništa više od toga", dodala je Zorica.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/star

Bonus video:

03:38

NAJEMOTIVNIJA SCENA IKAD U FINALU ZADRUGE! Zorica došla po Milicu Kemez, hoće da joj PRUŽI DOM: Daću joj sve, nema ko da je sačeka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track