PRIJATELJI SE ZALEDILI OD STRAHA! Brena ostvarila VELIKU ŽELJU za 61. rođendan, bila je van sebe od sreće: Svi detalji SLAVLJA!
Foto: Ana Paunković

divno

PRIJATELJI SE ZALEDILI OD STRAHA! Brena ostvarila VELIKU ŽELJU za 61. rođendan, bila je van sebe od sreće: Svi detalji SLAVLJA!

Stars -

Pevačica Lepa Brena sa osmehom i pozitivnom energijom gazi sedmu deceniju, a da je vedar duh ne napušta dokaz je rođendanska proslava koju je organizovala baš po svojoj meri.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

Brena je sa suprugom Slobodanom Bobom Žvojinovićem i prijateljima već neko vreme na svojoj raskošnoj jahti, i dok krstare Amerikom na pamet joj je palo da obiđe močvaru i farmu aligatora koja se nalazi na Floridi. Želju je ispunila baš na svoj 61.rođendan, a delić uživanja, prelepe prirode, ali i prizora opasnih životnja nije propustila da podeli ni sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Brena je poznata kao neko ko im avanturistički duh i ko se ne libi da se upusti u avanture. Samim im i ne čudi što za svoj 61.rođendan nije želela klasičnu proslavu i elegantnu večeru, već je odabrala da obiđe močvaru i vidi farmu aligatora. Prijatelji su se u prvi mah snebivali i nisu znali kako da reaguju na njenu želju, ali na posletku su svi prihvatili i sa njom se upustili u ovu neobičnu avanturu kojoj se ona radovala kao dete. Posebno je radosna što rođendan slavi sa sestrom Faketom - otkriva izvor i dodaje:

- Da se Breni vožnja močvarom i te kako dopala svedoči osmeh koji nije skidala, a oduševili su je i prizori netaknute prirode na koje su naišli. Nije propustila priliku ni da u ruke uzme bebu aligatora, a na farmi su naišli i na odrasle primerke ove životinje, dok im je vodič detaljno opisivao njihov život. Nakon višesatne avanture usledila je večera i malo veselje sa najbližima na kojoj su sabirali utiske i svi zajedno odmorili. Folk zvezdu su oduševile i raznežile brojne emotivne čestitke i ljubav koju je dobila na svoj rođendan, a kako je rekla, nada se da će i narednih godina imati priliku da uživa i slavi na raznim putovanjima. Jedino što joj je falilo jeste da sinovi i ostali članovi porodice budu uz nju, ali obećali su joj da će nadoknaditi čim se vrati u Srbiju.

Brena se na svoj rođendan preko Instagram “storija” prisetila svog odrastanja, pa objavila niz fotografija kada je bila devojčica. Stigle su mnoge lepe želje i poruke, a pevačica je slikama podsetila na činjenicu da je od mladih godina imala vitke noge koje su osvajale muškarce, kojima može a se pohvali i u sedmoj deceniji.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Instagram

Jednom prilikom folk zvezda je otkrila i kako je dobila nadimak kada se pojavila kao Fahreta Jahić.

- Na košarkaškom terenu je nastao nadimak Lepa Brena. Treneru Vladi Bajeru je bilo komplikovano da me doziva: ‘Fahreta, Fahreta!’. Moje kolegice bile su Mila, Kata... Sve neka kratka imena. I kaže on meni: ‘Ja ću tebe zvati Brena’. Ja kažem: ‘Ko je ta Brena?!’. Kao prvo, glupo ime. Mislim, od svih imena koja su mogla biti lepša - objasnila je svojevremeno.

Lepa Brena, jahta, jahta Lepe Brene
foto: Printscreen/ Instagram

Brena i Boba krstare jahtom od 6.000.000 evra

Luksuzna jahta koju Brena i Boba poseduju, kojom i ovog oktobra krstare Amerikom prcenjuje se čak na čak 6.000.000 evra, a sudeći po fotografijama, luksuza ne manjka na svakom koraku. Jedna od gošći koja maksimalno uživa u danima sa folk zvezdom i njenim suprugom jeste i Brenina višedecenijska prijateljica Mirjana Antonović, koja je zbog suđenja sa Miroslavom Ilićem iz Amerike stigla u Srbiju. Upravo je Mirjana na Fejsbuku podelila fotografije sa jahte, kako spolja tako i iznutra, pa je ovo ujedno i prvi put da se može videti enterijer ovog luksuznog plovila. Prostorije su ogromne, počevši od spavaćih do dnevne sobe, i sve je tip-top sređeno. Ekipa na brodu uživa u raznim specijalitetima, a na stolu je snimljen novčanik sa brojnim novčanicama u apoenima od 100 do 500 evra.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:17

VOLI VAS VAŠA BRENA: Pevačica se oglasila sa luksuznog ROĐENDANSKOG PUTOVANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track