SKANDAL U BIJELJINI: Kuma Ane Sević pokušala da izvede otmicu advokata Tijane Ajfon!
Foto: Printscreen/Instagram

otmica

SKANDAL U BIJELJINI: Kuma Ane Sević pokušala da izvede otmicu advokata Tijane Ajfon!

Stars -

Diana Jović Cvetinović, koja je sa dvoje saradnika uhapšena zbog sumnje da su planirali otmicu poznatog advokata Miloša Stevanovića, kuma je pevačice Ane Sević!

Stevanović je poznati i ugledni pravnik u Bosni, a između ostalih, zastupao je i Tijanu Ajfon kada je uhapšena zbog bavljenja prostitucijom.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, atraktivna Bijeljinka uhapšena je sa Sanjom Stupar i Igorom Perićem, a sumnja se da je ona bila mozak dobro planirane operacije, koja je trebalo da bude izvedena tokom dana u saobraćaju.

Tijana Ajfon
foto: Printskrin/Instagram

- Sumnja se da je Jović Cvetinović, koja se povezuje s kompanijom "Krušik" iz Bijeljine, ranije poslovno sarađivala sa advokatom i da je motiv bio novac. Navodno, ona je napravila plan i sve organizovala. Sumnja se da je postojao dug koji su planirali da naplate od advokata, i to tako što bi tražili otkup kada ga otmu - prenosi dnevnik Nezavisne i navodi da je Jović Cvetinović odlučila da organizuje otmicu jer je bila u sukobu sa advokatom:

- Policija je, inače, pratila i prisluškivala osumnjičene, koji su verovali da Stevanović ima mnogo para. Više puta su odlagali akciju, a kada su u nedelju pokušali da ga otmu, odmah su uhapšeni. Kod Stuparove je nađen automatski pištolj, a kod Perića običan.

Ova atraktivna privrednica na Instagramu je često kačila fotografije sa pevačicom Anom Sević, uglavnom sa putovanja, a nazivala ju je kumom.

slikala se i sa nekadašnjim kumom
slikala se i sa nekadašnjim kumomfoto: printsrceen Instagram

- Sve što smo u životu naučile, može se svesti na tri reči - život ide dalje! Voli te tvoja kuma i u dobru i u zlu - napisala je na svom profilu Diana i podelila sliku sa Anom, koja joj je odgovorila:

- I ja tebe, kumo! Život ide dalje, a mi smo uvek tu!

Jović Cvetinović se može naći i na profilu Aninog bivšeg supruga Darka Lazića, ali i njegove kume Andreane Čekić.

Inače, atraktivna Diana na društvenim mrežama se hvalila luksuzom i skupocenim putovanjima. Sa pratiocima je delila slike sa plaža u Dubaiju, na Maldivima, ali i iz Švedske, Pariza, Crne Gore i Beograda. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom Sević, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Bonus video:

02:00

TIJANA AJFON POZVALA DECU DA SE UGLEDAJU NA NJU: Od mene mogu MNOGO da nauče! Maštajte da imate SALON, a ne da tverkujete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track