SUPRUGA JASMINA HASIĆA KAO DA JE SLUTILA DA ĆE SE DESITI ONO NAJGORE: Nedavno objavila zajedničku fotku uz reči koje KIDAJU DUŠU
Foto: Printscreen/Fejsbuk

zvezda granda preminula u 36. godini

SUPRUGA JASMINA HASIĆA KAO DA JE SLUTILA DA ĆE SE DESITI ONO NAJGORE: Nedavno objavila zajedničku fotku uz reči koje KIDAJU DUŠU

Stars -

Finalista Zvezda Granda Jasmin Hasić preminuo je u 36. godini nakon borbe sa opakom bolešću.

Njegova supruga Jasmina je samo pre nekoliko dana objavila crno-belu fotografiju na kojoj je nasmejana sa Jasminom i napisala:

- Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni..., meni srce k'o kuća, toliko te ljudi voli i ceni..., ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece.

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu.

Jasmin Hasić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track