01:30

MITROVIĆEVA ĆERKA OVAKO SLAVI 2 GODINE VEZE SA MILIJARDEROM IZ UKRAJINE! Ilija objavio fotke iz PRIVATNOG aviona, OVO joj poručio

zaljubljeni

MITROVIĆEVA ĆERKA SLAVI 2 GODINE VEZE SA MILIJARDEROM! Ilija objavio snimak SPEKTAKULARNOG iznenađenja, dobila DIJAMANTE?! (VIDEO)

Stars -

Starija ćerka Željka i Milice Mitrović, Kristina Mitrović dve godine uživa u vezi sa jednim od najmlađih milijardera sveta, Ilijom iz Ukrajne.

On je na svom Instagramu podelio fotografije sa Kristinom i pokazao kako su obeležili drugu godišnjicu romanse.

Instagram
foto: Instagram

"Srećne dve godine, dušo. Hvala Bogu što sam te upoznao", napisao je Ilija uz fotografije iz privatnog aviona na kojima se strastveno ljube.

Instagram
foto: Instagram

Ilija je objavio snimak spektakularnog iznenađenja za Kristinu. Naime nju je u apartmanu dočekao prizor od kog je mnogima stao dah.

Kristina Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

Ruže, jagode, pijanista koji svira samo za nju, samo su neki od detalja na koji je Ilija mislio da bi oduševio svoju izabranicu.

Kristina nije krila oduševljenje zbog ovog gesta. A sudeći po snimku dobila je i dijamantsku narukvicu.

Kristina Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, kako je Kurir ranije pisao, Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici. Nju svako jutro kad se probudi dočeka prepuna soba svežeg cveća. I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje dobija od budućeg supruga. Ovaj bogataš izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i porodicu buduće supruge.

Kristina Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/I.B./S.M.

Bonus video:

00:11

PRIVATNI SNIMAK LEKINE BIVŠE: Nina se skroz skinula i pokrila samo peškirom! Muškarci se ISTOPILI od vrelog prizora!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track