Najnovije vesti

ZBOG OVOGA JE MARIJA NESTALA SA EVROVIZIJE, SVI SU JE TRAŽILI! Mirković o velikim problemima
05:14

ZBOG OVOGA JE MARIJA NESTALA SA EVROVIZIJE, SVI SU JE TRAŽILI! Mirković o velikim problemima

ZBOG OVOGA JE MARIJA NESTALA SA EVROVIZIJE, SVI SU JE TRAŽILI! Mirković o velikim problemima 2007. OBEĆAO ŠERIFOVIĆEVOJ POMOĆ

Stars

Estradni Menadžer Saša Mirković ispričao je u emisiji "Sceniranje" zbog čega je pevačica Marija Šerofović u jednom trenutku nestala sa takmičenja za najbolju pesmu Evrovizije 2007. godine.

- Nikada neću pričati o privatnim stvarima. Imala je neka pomešana osećanja, neuzvraćenu trenutnu ljubav. Obećao sam da ću da pomognem u rešavanju tih ljubavnih problema. Rekao sam joj da sam sve uradio što je do mene, a da je njeno samo da peva sa energijom kako treba. Onda smo pobedili. Pogledala me je i rekla: 'Znaš šta me muči?'. Rekao sam da znam, ali da ćemo to rešiti u Beogradu, da ne dolazimo kao pu*anjci. Imali smo razgovor i onda je nastala čuvena fotografija u hodniku - ispričao je Mirković u "Sceniranju".

Prema njegovim rečima, Šerifovićeva nije verovala u pobedu.

- Skočila je i zagrlila me. Nije verovala u pobedu. Ja joj nisam rekao da moramo da pobedimo, garantovao sam. Nisam rekao da je to njen uslov. Rekao sam da ću pomoći. Bukvalno sam sedeo i diktirao kako će koja zemlja da glasa, jer sam znao šta sam uradio - naveo je Mirković.

Saša Mirković, Emisija Sceniranje
foto: Nemanja Nikolić

Estradni menadžer je objasnio kako je tekao put do pobede na Evroviziji. Imao je jasan plan i zanimljivu taktiku.

- Prvo smo napravili "Rukojle", pa je Marija plakala dok je pevala "Rukojle". Na Finskom to znači "Molitva". Treba izlomiti jezik dok se to otpeva. Time smo kupili nordijske zemlje. Svi ljudi na svetu se mole. Uradili smo i one pečatiće sa srcima - istakao je Mirković.

Marija Šerifović takmičila se 2007. godine u Helsinkiju na 52. Pesmi Evrovizije, kada je Srbija po prvi put kao nezavisna država učestvovala na najpoznatijoj muzičkoj evropskoj manifestaciji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

BAČENA MI BOMBA NA KUĆU NAKON SVAĐE SA DINKIĆEM! Mirković isprozivao nekadašnjeg ministra
02:55

BAČENA MI BOMBA NA KUĆU NAKON SVAĐE SA DINKIĆEM! Mirković isprozivao nekadašnjeg ministra

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja