LEPA BRENA LUKASU RASTURILA BRAK? Acin menadžer PRVI PUT progovorio o pevačevom razvodu GRAND MU JE UNIŠTIO PORODICU
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

ŠOK DETALJI

LEPA BRENA LUKASU RASTURILA BRAK? Acin menadžer PRVI PUT progovorio o pevačevom razvodu GRAND MU JE UNIŠTIO PORODICU

Stars -

Estradni menadžer Saša Mirković izjavio je u Sceniranju na Kurir televiziji da su Lepa Brena i ostali čelnici Grand produkcije krivci za Lukasov raspad braka.

Prema Mirkovićem rečima, pored toga što im Grand produkcija duguje veliku sumu novca, oni su (što je Lukas i sam naveo u svojoj knjizi) pevaču lično rasturili porodicu.

- Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion evra za sezonu, plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate. Mene je Popović prevario za 300 hiljada evra. Lukas im je oprostio 700 hiljada evra. Nisu hteli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam pristao. Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da mešamo. Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu - rekao je Mirković.

Saša Mirković, Emisija Sceniranje
foto: Nemanja Nikolić

Mirković se potom i osvrnuo na Lukasovu knjigu u kojoj je on i sam napisao da mu je Lepa Brena rasturila porodicu.

- Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je izneo u knjizi da su mu rasturili porodicu. Svi znamo šta su svi ti prijatelji uradili mom štićeniku Lukasu. Aludiram na rasturanje porodice. Lukas je sam rekao da mu je Brena kao i svi iz Granda rasturili porodicu - ispričao je Mirković.

Saša Mirković
foto: Kurir televizija

Aca je naveo u svojoj knjizi da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom - poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

- Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. "Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

- Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman - pisalo je u njegovoj knjizi.

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
foto: Marina Lopičić

Pored ovoga, Lukas je optužio Lepu Brenu da je sa njegovom bivšom ženom bajala kod hodže kako bi mu napakostile o čemu je Kurir tada pisao.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:04

SAŠA POPOVIĆ MI DUGUJE 300.000 EVRA: Mirković otkrio kako je UNIŠTEN LUKASOV BRAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track