Najnovije vesti

OVO JE PRVI MUŽ DALILE MUJIĆ: Sa njim je živela pre Dejana, Kurtešija je preotela DRUGARICI i tukla njegove ljubavnice! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

SAZNAJEMO

OVO JE PRVI MUŽ DALILE MUJIĆ: Sa njim je živela pre Dejana, Kurtešija je preotela DRUGARICI i tukla njegove ljubavnice! (FOTO)

Stars

Ljubavni život Dalile Mujić oduvek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvek su intrigirale gledaoce rijalitija.

Ipak, malo je poznato da je bosanska starleta pre udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču i Švajcarskoj.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Iako se poslednjih godina trudila da se "opere" od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Kako kaže naš izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

ESo Kurtešija, Dalila Dragojević, dALILA MUjić
foto: Facebook

Navodno, on se u to vreme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka.

ESo Kurtešija, Dalila Dragojević, dALILA MUjić
foto: Facebook

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživeo i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedeljama bio u komi. U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale. Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i devojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je oterao Dalilu od sebe, jer nije želeo da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želeo da čuje za nju.

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz "Parova", Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

Rialda Karahasanovic, Zerina Heco
foto: Printscreen/PINK

- Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo - rekla je Zerina pre nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

I Mili je bio upoznat sa ovom pričom.

- On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Čovek je romske nacionalnosti, a Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživeo nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bede - rekao je Mili.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Zerinom, koja se nije javljala na telefon, dok je Milijev broj poznat našoj redakciji nepostojeći.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI
00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja