00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

OGLASIO SE

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Stars -

Vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića Saleta uzdramala je javnost, a njih dvoje su potvrdili navode uz napomenu da će ostati u dobrim odnosima, pre svega zbog dece.

Sale je prekinuo tišinu objavom na Instagram profilu koja je mnoge iznenadila. Naime, on je snimio pogled sa svog prozora, a akcenat je stavio na dugu koju kako kaže, prvi put vidi posle nekoliko godina.

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Damir Dervišagić

- Prvi put posle ne znam koliko godina u stanu, vidim dugu - rekao je Sale.

S obzirom na to da se razveo i da je Jovana sa ćerkicama napustila stan, mnogi su se zapitali da li je ovim aludirao na neki novi početak.

Sale Tropiko
foto: Printscreen/Instagram

Inače, pevačica je potvrdila da je pukla tikva i dodala da su ona i Sale ostali u dobrim odnosima.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i do sada, posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva.

Jovana Pajić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

08:04

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA: Moćan vokal oduševio Srbiju, a mnogi su u ZABLUDI sa godištem i imenom Zorje Pajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track