PRVO SALE PREKINUO ĆUTNJU, SAD MU JOVANA UZVRATILA: Oglasila se posle razvoda od Saleta Tropika i evo ko joj pravi društvo (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

razvod

PRVO SALE PREKINUO ĆUTNJU, SAD MU JOVANA UZVRATILA: Oglasila se posle razvoda od Saleta Tropika i evo ko joj pravi društvo (FOTO)

Stars -

Vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića Saleta uzburkala je javnost, a njih dvoje su potvrdili navode uz tvrdnju da će ostati u dobrim odnosima, ponajviše zbog dece.

Jovana je sad, posle nekoliko dana, objavila sliku na društvenim mrežama, o kojoj se priča.

Ona je, naime, pokazala sa kim provodi vreme, a dobila je niz komplimenata na račun izgleda.

Jovana je u srpskoj prestonici uživala sa prijateljicom, a, sudeći po njenom osmehu, dobro podnosi velike promene u privatnom životu.

Podsetimo, posle priče u medijima da se razvode, prva je Jovana odlučila da se obrati javnosti.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana za Blic.

Sale je potom prekinuo tišinu objavom na Instagram profilu koja je mnoge iznenadila. Naime, on je snimio pogled sa svog prozora, a akcenat je stavio na dugu koju kako kaže, prvi put vidi posle nekoliko godina.

- Prvi put posle ne znam koliko godina u stanu, vidim dugu - rekao je Sale. S obzirom na to da je Jovana sa ćerkicama napustila stan, mnogi su se zapitali da li je ovim aludirao na neki novi početak.

Sale Tropiko
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track