Najnovije vesti

malo ko zna

POZNATA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O SESTRAMA RODIĆ! Isplivalo kakve su zaista: Progovorila i ko joj PODMEĆE NOGU

Stars
10:04h

Lena Čolak glasom i izgledom privukla je pažnju domaće publike.

Za emisiju Jutarnji televizije Kurir priznala je da joj je teško da nađe partnera, te otkrila kakve su privatno sestre Rodić i da li joj kolege prave spletke.

- Pevačicama ide teže da nađu emotivnog partnera, jer je teško da neko ko je iz neke druge sfere razume ovaj naš pevački posao. Jedino neko ko se bavi uspešnim poslom, to može biti uspešna veza, rekla je Čolakova.

Lena Čolak
foto: Kurir Televizija

Za estradu i pevački posao kaže da je to posao koji se uči godinama, i da je to posao koji ne može da se nauči tek tako, jer je posao kompleksan i sadržajan.

- Imam, naravno, kolege koji me podržavaju, uvek volim da poslušam savete, ali na kraju uvek poslušam sebe. Da li mi podmeću noge... Pa manje, ja nisam osetila to. Ne bavim se tim stvarima, takve stvari ignorišem, čak i kada neko možda nešto radi. Ja idem svojim putem, otkrila je Lena Čolak.

Lena Čolak
foto: Kurir Televizija

Pevačica Lena Čolak se već godinama druži sa sestrama Rodić, te je za Kurir televiziju otkrila da su dobre drugarice, da sve one žive svojim životom. Lena je prokomentarisala i svoju crno-plavu (belu) kosu. Zna da se mnogima ne sviđa, ali, kako kaže, ona fura svoj fazon i baš je briga.

Kurir.rs

Bonus video:

JELENA TINSKA PONOVO ŠOKIRA: Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!
01:09

JELENA TINSKA PONOVO ŠOKIRA: Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja