01:02

INDIRA IZ KOLONIJE I MILO ĐUKANOVIĆ U ZAGRLJAJU! Ona ne krije oduševljenje

Voli pevačice

UHVAĆENI NA DELU?! Indira iz Kolonije i Milo Đukanović u ZAGRLJAJU, ona ne krije oduševljenje, a on joj priredio IZNENAĐENJE

Stars -

Milo Đukanović neko je ko ne krije da voli pevačice, muziku i estradu. U program televizije Kurir uživo se uključila Indira Levak, pevačica grupe Kolonija.

Naime, pevačica je pre tri dana objavila sliku na Instagramu. Na instagramu Milo Đukanović grli Indiru, a potom i vidimo fotografiju oduševljenja na kojoj se aktuelni predsednik Crne Gore i pevačica grle.

Indira Levak
foto: Kurir Televizija

- Ima li veće časti, nego kad ti na koncert dođe predsednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina širim ljubav, pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje, napisala je Indira na svom Instagram nalogu.

Pošto Indira nema opciju komentarisanja na svom Onstagram nalogu, nismo mogli da vidimo reakciju korisnika društvene mreže Instagram, ali je ovo svakako izazvalo pažnju javnosti i medija.

Indira
foto: Kurir Televizija

- Bili smo u jednom prekrasnom klubu u Podgorici. U trenutku sam ugledala, u desnom uglu predsednika (Mila Đukanovića). Videla sam da peva i da uživa u mom nastupu. Bilo je iznenađenje, koje je bilo jako, jako ugodno. Bio je sa suprugom. On je onako dostojanstveno sedeo. dok je supruga malo poskočila i zaplesala.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

ESTRADNI MENADŽER LEKA OTKRIO KAKVO JE STANJE U CRNOJ GORI: Ovde najavljuju proteste! Evo bez koliko nastupa je ostala estrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track