DANAS ZARAĐUJU NA HILJADE EVRA, ONI SU NAJPLAĆENIJI PEVAČI MLAĐE GENERACIJE! Žive u izobilju, a fotke sa početka bi SPALILI!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Zorana Jevtić

neprepoznatljivi

DANAS ZARAĐUJU NA HILJADE EVRA, ONI SU NAJPLAĆENIJI PEVAČI MLAĐE GENERACIJE! Žive u izobilju, a fotke sa početka bi SPALILI!

Stars -

Mnoge poznate ličnosti volele bi da se njihove fotografije iz prošlosti i sa početka karijere izbrišu. Oni su se s godinama dosta promenili, pa su tako neke od pevačica i promenile lični opis operacijama.

Kada se uporede njihove stare i nove fotografije malo ko bi ih prepoznao.

Pevači mlađih generacija popularnost su uglavnom stekli tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a danas zarađuju po nekoliko hiljada evra po nastupu. Takođe, uzimaju ogromne bakšiše.

Aleksandra Prijović danas je jedna od najangažovaniji i najtraženijih pevačica mlađe generacije. Njena promena od prvog pojavljivanja na audiciji je drastična. Pevačica je godinama na sebi radila estecke intervencije, što je veoma vidljivo. Pa, mislimo da je ona baš jedna od onih koja bi svoje slike sa početka karijere rado spalila.

Aleksandra Prijović
foto: Dragan Kadić

Aleksandra Mladnović svoju sreću okušala je prvi put 2005. godine sa samo 11. godina. Sladak devojčurak osvojio je srca publike. Iako se na grandovoj sceni pojavila čak četiri puta, nije gubila samopuzdanje i želju da uspe. Iako je njene slika sa početka karijere nastala dok je još bila dete mislimo da Mladenovićka nema čega da se stidi.

Aleksandra Mladenović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Milica Todorović pojavila se prvi put na takmičenju za Zvezde Granda sa samo 13.godina. Slatka devojčica iz Kruševca nije mogla da sakrije tremu. 2005. godine odnela je pobedu u ovom takmičenju. Njenu karijeru obeležile su razne ljubavne afere, a ko bi rekao da će tako biti kada pogleda fotografiju iz 2000 i neke godine

Milica Toodorović
foto: Pritnscreen

Darko Lazić se prvi put na audiciji pojavio davne 2006. godine kao dečak od 15. godina, tada još uvek nije mutirao. Samo gdoinu dana kasnije pojavio se ponovo, i svi su bili iznenađeni promenom. Pobedu je odneo 2009. na finalu u beogradskoj areni. Iako je od prvog dana karijere do danas drastično menjao svoj fizički izgled, više je nego očigledno da se pevač ne bi hvalio svojm fotografijom prvog pojavljivanja.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Rada Manojlović nije krila da se iz šatora pojavila na audiciji. Prvi put se pojavila na sceni 2003. godine ali tada nije prošla. Ali, već 2007. došla je do finala gde je zauzela drugo mesto. Danas iako je popularna pevačica često svojim izjavama skreće pažnju na sebe više nego pevanjem.

Rada Manojlović
foto: Pritnscreen

Pevačica Milica Pavlović verovatno da može spalila bi sliku sa prve audicije. Iako je pevačica koja je uspela iako su je mnogi sputavali u tome. Njena promena je ite kako vidljiva.

Milica je pažnju privukla 2011. iako se nekoliko godidina ranije pojavila na audiciji u Leskovcu. Danas je popularna pevačica, njen izgled je drastično drugačiji, aoprobala se i kao glumica u seriji "Pevačica".

Milica Pavlović
foto: Pritnscreen

Pevačica Tijana Milentijević proslavila se hitom "Žena od sultana", pa tako je danas i prepoznaju pod tim imenom. Ona uzima ogromne bakšiše nakon objavljivanja pomenute pesme.

Tijana Milentijević
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:45

Aleksandra Prijović u provodu sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track