KO JE ONA DA SE POREDI SA MNOM?! MALA JE NEKULTURNA: Goca Božinovska odlepila zbog Kije, zamalo da napusti emisiju!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POBESNELA

KO JE ONA DA SE POREDI SA MNOM?! MALA JE NEKULTURNA: Goca Božinovska odlepila zbog Kije, zamalo da napusti emisiju!

Stars -

Goca Božinovska u emisiji u kojoj je gostovala nedavno sa svojom prijateljicom Zlatom Petrović, pevačicama Kijom Kockar i Katarinom Živković, nije mogla da dođe do reči od Kockareve, zbog čega je pobesnela.

Goca je navodno poludela jer joj je Kija sve vreme upadala u reč. Šta god da je Ognjen pitao Zlatu i nju, Kija se ubacivala, piše Svet prenose mediji.

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

- Onda je iznervirao i Kijin zaključak da su Kaća i ona iste Goca i Zlata, Kija je navodno kao Goca, a Kaća kao Zlata. Kada se emisija završila, Goca je pukla u garderobi: ‘Kako je nekulturna ova mala, ne može čovek od nje da dođe do reči. Ona se poredi sa mnom, ko je ona da se poredi sa mnom’. – ispričao je izvor i otkrio:

- Baš se naljutila, ali brzo je prošlo. Goca voli čitav svet i nikada ne priča ružno o ljudima, ali Kija joj je stala na žulj. Malo joj je falilo da kao Tanja Savić napusti emisiju jer od Jovane Jeremić nije mogla da dođe do reči, ali suzdržala se iz poštovanja prema Ognjenu Amidžiću. Posle se Goca setila da je jednom prilikom za medije izjavila: "Kija i Luna su mukice koje vole, a ne znaju da pevaju". Pomislila je da joj mlađa koleginica iz inata upada u reči i da se seća šta je o njoj pričala svojevremeno za medije. U svakom slučaju, bilo pa prošlo, nije Goca zlopamtilo - kaže izvor.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

01:51

Kija Kockar progovorila o gradonačelniku Banjaluke: Zvao me je Draško, hoće da okaje grehe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track