TATA MOŽE DA TI BUDE, POŠALJI GA KOD MAMA LJUBE! Subotićka objavila fotke sa MUŽEM, Pecu urnisali u komentarima zbog OVOG!
Foto: Printscreen

lavina komentara

TATA MOŽE DA TI BUDE, POŠALJI GA KOD MAMA LJUBE! Subotićka objavila fotke sa MUŽEM, Pecu urnisali u komentarima zbog OVOG!

Stars -

Aleksandra Subotić jedno vreme nije objavljivala fotografije sa suprugom Petrom Raspopovićem Pecom, zbog čega su mnogi pomislili da su raskinuli, međutim, ona je to ubrzo demantovala.

Sada je bivša učesnica rijalitija podelila zajedničke fotografije sa Pecom, i tako izazvala lavinu komentara na Instagramu.

Naime, mnogi su konstatovali da se Peca ponovo ugojio, te da Aleksandra treba da ga pošalje kod Ljube Pantović kako bi mu sredila liniju. Takođe, mnogi su komentarisali razliku u godinama između njih.

"Tata može da joj bude", "Peca se ugojio", "Peca se puno ugojio, Sandra, stavi ga kod mame na program. Ti si prezgodna, Peca kad je skinuo kilograme delovao je mnogo mlađe", "Čovek je deda", "Mlad ti je dečko", glasili su samo neki od komentara ispod Subotićkine objave na pomenutoj mreži.

Aleksandra Subotić, komentari
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:08

Da li Maja ulazi u Zadrugu? Aleksandra Subotić uživo odgovarala na PITANJA FANOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track