ACA LUKAS SE JAVIO IZ BOLNICE: Pevač odradio sve analize, zadržan je nekoliko dana
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

ACA LUKAS SE JAVIO IZ BOLNICE: Pevač odradio sve analize, zadržan je nekoliko dana

Stars -

Folk pevač Aca Lukas hitno je primljen u Urgentni centar, a sada je otkriven i razlog.

Vest da je Aca Lukas hitno primljen u Urgentni centar iznenadila je javnost, a pevač je za Informer otkrio zbog čega je hospitalizovan.

- Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim... Sve je okej - kratko je izjavio Lukas.

Aca Lukas
foto: Prva TV Printscreen

O tome da je Aca u bolnici najpre se oglasio njegov muzički producent Saša Mirković:

- Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Osetio je umor i malaksalost, ali su mu uradili detaljne preglede. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio... Dali su mu vitaminski koktel - rekao je on i dodao za Kurir da Lukas prima vitaminsku infuziju.

- Pripremam ga za Evroviziju jer smo sigurni da ćemo da pobedimo, uskoro ga šaljem na visinske pripreme - našalio se Mirković za Kurir.

Aca Lukas
foto: Printscreen/Magazin In

Pevač se oglasio i na svom Instagram profilu.

"Dragi moji, svi koji ste zabrinuti za mene nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se premorilo i dalo mi је znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu nalazim se u Kliničkom centru gde ćе mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku, jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji. Voli vas vas Аса Lukas!", istakao je Lukas.

Aca Lukas
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:15

Nekome je sutra rođendan, hoće li biti poklona?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track