oduševila

TASIJA, TASIJA! Cecina ćerka snimala malog Željka kako je doziva, a svi kažu kako ništa slađe do sada NISU ČULI! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je snimak malog Željka dok je doziva i oduševila mnoge, ali je bilo i onih koji su se slatko nasmejali.

Naime, Anastasija ne krije koliko voli da provodi vreme sa Željkom, te često objavljuje snimke iz njihove svakodnevnice, a najnovijom objavom pobrala je more komentara i svi kažu da ništa slađe nisu čuli.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

U video snimku mali Željko Anastasiju doziva: "Tasija" i to ponavlja više puta. Ovo je nasmejalo i oduševilo Anastasiju te je odmah snimak objavila na svom Instagram profilu.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Podsetimo, Anastasija Ražnatović zajedno sa dečkom Đorđem Kuljićem kupila je stan na Dorćolu, a nedavno je otkrila da li imaju u planu i da se venčaju.

- Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preselili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom - rekla je ona jednom prilikom.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović objavila snimak malog Željka kako doziva baku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja