ZBOG PARA JE SVEDOČIO DA SE MOJOJ SESTRI ODUZMU DECA! NAJVEĆI JE OLOŠ: Žika iz Zane na meti optužbi VODITELJKE, odmah se oglasio!
Foto: Ana Paunković

neka mi bog oprosti

ZBOG PARA JE SVEDOČIO DA SE MOJOJ SESTRI ODUZMU DECA! NAJVEĆI JE OLOŠ: Žika iz Zane na meti optužbi VODITELJKE, odmah se oglasio!

Stars -

Voditeljka Jadranka Jevtić optužila je Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana, da je najveći ološ na estradi.

Naime, ona se pratiocima na Fejsbuku požalila da je Žika svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo – napisala je Jadranka.

Jadranka Jevtić
foto: Printscreen

Žika iz Zane se tim povodom oglasio za Blic i imao je kratak komentar na optužbe od strane voditeljke.

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika.

Žika Zana, Marina Tucaković
foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/blic

Bonus video:

04:08

MNOGO TALENTA, SMEHA I SUZA STANE U 40 GODINA: Grupa Zana pravi koncert uz rigorozne mere, evo šta fanovi mogu da očekuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja