PROPALO VENČANJE! Verenica fudbalerovog DEČKA poludela zbog GEJ AFERE, raskinula VERIDBU pola godine pred SVADBU!
Foto: Shutterstock

SAZNAJEMO

PROPALO VENČANJE! Verenica fudbalerovog DEČKA poludela zbog GEJ AFERE, raskinula VERIDBU pola godine pred SVADBU!

Stars -

Bilo je za očekivati da će gej afera u koju je uključen poznati fudbaler izazvati veliku pažnju javnosti, što se i desilo. O toj temi bruje svi, ali se glavni akteri nigde ne oglašavaju, barem ne javno. To, međutim, ne znači da oni zbog pisanja Kurira o njihovoj aferi žive mirno i spokojno i da nemaju probleme, a posebno se to odnosi na fudbalerovog dečka.

Mlada, Gej, tužna
foto: Profimedia

Njega je, prema rečima našeg izvora, napustila verenica s kojom je bio u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, nakon što je posle teksta u Kuriru posumnjala da je njen dragi u šemi sa muškarcem. Ona je, navodi naš sagovornik, već u prvom tekstu koji smo objavili ukapirala da se radi o njenom izabraniku i nije joj bilo teško da sklopi sve kockice. Doživela je nervni slom! Odmah je otišla do stana u kojem je poslednjih meseci živela sa bogatim naslednikom i napravila haos, počela je da urla i histeriše na njega. Govorila mu je svašta, vređala ga i nazivala pogrdnim imenima, dok se on pravdao da ne zna o čemu se radi. Kad mu je predočila da je provalila da u našem tekstu pišemo o njegovoj seks aferi sa fudbalerom, počeo je da govori kako to nije istina i da on nema nikakve veze s tim, iako nije poricao da je u bliskim prijateljskim odnosima sa sportistom. Ništa mu to nije pomoglo. Njegova verenica je nakon skandala spakovala stvari i otišla iz stana, što znači da je veridba pukla i da od venčanja nema ništa. A planirali su da ovog leta naprava svadbu iz snova i sve je već bilo dogovoreno i spremno. Kako saznajemo, oni su planirali i ranije da vezu krunišu brakom, ali su taj čin odlagali zbog pandemije virusa korona. Konačan datum bio je sredinom leta ove godine, a nesuđena mlada čak je odabrala i skupocenu venčanicu koju je poručila od jednog priznatog kreatora iz inostranstva. Na svadbi je trebalo da pevaju najveća imena sa domaće estradne scene, bio je rezervisan i luksuzan restoran u kojem je planirana proslava. Sve to je sada palo u vodu.

Gej Afera, Gej fudbaleri, Gej fudbaler, Homoseksualci
foto: Shutterstock

Budući da u našim tekstovima nismo direknto navodili identitete aktera gej afere, mnogi fudbaleri su uplašeni da su možda i oni upleteni u priču jer verovatno i sami imaju putera na glavi pa se plaše da i njih ne razotkrijemo. Haos među njima seb ne stišava, i zato dosta njih poslednjih dana, otkako je počeo Kurirov serijal o gej fudbaleru, objavljuju fotografije na društvenim mrežama na kojima poziraju u društvu supruga, devojaka, porodice, želeći da kažu da oni ne pripadaju ovoj aferi.

0279971072, gej par, homoseksualci, gej, gejevi
foto: Profimedia

Svi ćute osim Alberta Nađa Ne znam zašto se kriju, neka priznaju

Pretodnih dana naša redakcije pozivala je i slala poruke na desetini fudbalera s pitanjem da komentarišu gej aferu o kojoj pišemo, ali niko nije hteo da odgovori na to ili se nisu javljali na pozive. Jedino je Albert Nađ dao svoje mišljenje o svemu tome. - Sad ste me slatko nasmejali sa tom gej aferom. Neka ljudi rade šta im prija. Bilo bi dobro neka sami izađu i neka kažu, ne vidim zašto se kriju. Ovde je normalno da ima gejeva. Gejevi imaju najveća prava, slobodu, sve. Ja nisam pristalica tih stvari, ali neka radi ko šta hoće - naveo je Nađ.

Albert Nađ
foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/ Ivan Ercegovčević

Bonus video:

02:35

Novi šok detalji gej afere naših fudbalera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja