TATA, DOSADNO IM JE GORE BEZ TEBE: Emotivan govor Akijeve ćerke RASPLAKAO sve na SAHRANI pevača
Foto: Dragan Kadić

pevač sahranjen u aleji u sahrani

TATA, DOSADNO IM JE GORE BEZ TEBE: Emotivan govor Akijeve ćerke RASPLAKAO sve na SAHRANI pevača

Stars -

Pevač Aki Rahimovski ispraćen je na večni počinak na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

Njabliži su se kupili kako bi se poslednji put oprostili od legendarnog pevača, a emotivni govor Akijeve kćeri Dine dirnuo je mnoge do suza.

Aki Rahimovski
foto: Marina Lopičić

"Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek", rekla je shrhana Dina, prenosi Index.hr.

"Hvala ti tata što si me naučio kako je čovek samo malen pod zvezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri. Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti. Volim te tata", rekla je.

Aleksandar Aki Rahimovski rođen je u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje. Kako mu je otac bio muzički profesor, sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsek klavir i pevanje.

Kao tinejdžer bio je član nekoliko sastava od kojih su neki grupe Vakuum, Krvna braća i Tor, sa kojom je nastupio na festivalu u Zagrebu 1975. godine.

Iste godine upoznaje gitaristu i kompozitora Huseina Hasanefendića Husa i Juricu Pađena. U saradnji sa menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog valjka.

Aki Rahimovski
foto: Aleksandar Jovanović

Kurir.rs/I.B/Index.hr.

Bonus video:

45:40

PULS BARA 27.01.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track