TANJA SAVIĆ TRUDNA, A JOŠ SE NIJE NI RAZVELA?! Pevačica tražila od NJE test za trudnoću, a kako li je Draško reagovao! ŠOK!
Foto: Shutterstock, Pritnscreen/Instagram, Damir Dervišagić

šok!

TANJA SAVIĆ TRUDNA, A JOŠ SE NIJE NI RAZVELA?! Pevačica tražila od NJE test za trudnoću, a kako li je Draško reagovao! ŠOK!

Stars -

Tanja Savić, koja se još nije zakonski razvela od supruga Dušan Jovančević, trudna je, pišu domaći mediji, a tvrdi apotekarka iz Smedereva kod koje je pevačica nedavno kupila test za trudnoću.

- Bio je baš miran dan, nisam imala posla. U jednom momentu ušla je Tanja i kupila test za rano utvrđivanje trudnoće, ali ne mora da znači da ga je kupila sebi. A šta i da jeste sebi kupila? Mlada je, lepa je, život je pred njom. Znam i da želi da ima ćerkicu, pa eto, ja joj od srca želim da je test bio za nju i da je pozitivan - kaže za "Scandal!" apotekarka.

Kako se o vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke svakodnevno piše, mnogi se interesuju kako je Draško reagovao na ove vesti, kao i da li će ga lepša polovina obradovati prinovom. Ipak, pevačica se ovim povodom nije oglasila.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Twiter

kurir.rs/skandal

Bonus video:

00:10

Tanja Savić u belom odelu naglasila bujno poprsje, publika snimila sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track