POSLEDNJA JE PONELA TITULU MIS JUGOSLAVIJE! Danas živi u Emiratima i ima troje dece: Druži se sa svetskim facama, a evo GDE RADI
Foto: Youtube screenshot

NEKAD I SAD

POSLEDNJA JE PONELA TITULU MIS JUGOSLAVIJE! Danas živi u Emiratima i ima troje dece: Druži se sa svetskim facama, a evo GDE RADI

Stars -

Ana Šargić titulu misice ponela je 2000. godine. Na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

"Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala", izjavila je svojevremeno Ana.

Danas, ona živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Živi na relaciji Dubai - Beograd - Berlin, a prema njenom Instagramu jasno je da vodi veoma aktivan društveni život.

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija, dok detalje novog posla nikad nije iznosila u javnost. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru, pa i danas izgleda sjajno.

"Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu", govorila je ona i pre nego što je rodila sina.

foto: Youtube screenshot

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji, i još uvek je prava lepotica. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru.

Druži sa svetskim facama, a često ume da objavi i koju fotografiju sa nekog luks druženja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja