NAJBOLNIJE MI JE ŠTO JE UNA IZGUBILA OCA, HTELA SAM SA NJIM DA PROVEDEM ŽIVOT: Prvo Nikolinino obraćanje nakon Vidojeve sahrane
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

slomljena

NAJBOLNIJE MI JE ŠTO JE UNA IZGUBILA OCA, HTELA SAM SA NJIM DA PROVEDEM ŽIVOT: Prvo Nikolinino obraćanje nakon Vidojeve sahrane

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovijevića, sa kojim ima ćerku Unu.

Nikolina je na sahranu supruga došla u pratnji njihove mezimice, a tu je bila i Vidojeva ćerka iz prvog braka. Kada je kremula tužna povorka, voditeljka se uhvatila pod ruku sa njegovim ocem Mišom Grofom.

Vidoje Ristović, sahrana
foto: Nenad Kostić

Mnogi su spekulisali da Pišekova nije u dobrim odnosima sa svekrom, a uz to je sve i iznenadila kada se posle sahrane, kada je Miša napustio Novo groblje, vratila na Vidojev grob.

Dan nakon sahrane ona se oglasila i kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.

Vidoje Ristović, sahrana
foto: Nenad Kostić

Ona je uoči dana kada je njen muž bio sahranjen, na Instagramu ostavila nekoliko rečenica posvete voljenom Vidoju uz omiljene fotografije njihove male porodice:

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prili- kom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini – reči su Pišekove koje slamaju srce.

Podsetimo, njihova ljubavna priča počela je 2013, uskoro bi im bilo deset godina ljubavi. Verili su se posle šest meseci veze, a datum upoznavanja oboje su istetovirali na unutrašnjoj strani ruke rimskim brojevima. Vidoje je Nikolinu deo srca zaprosio uz neverovatno vredan i lep prsten, a i tokom veze joj je stalno poklanjao vredne znakove pažnje.

Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/Story

Bonus video:

00:08

Nikolina Pišek stiže na sahranu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track