Najnovije vesti

KOMŠIJA ŽELI DA KUPI STAN POKOJNOG VIDOJA, MIŠA GROF NI DA ČUJE! Haos na Vračaru zbog SKUPOCENE NEKRETNINE
Foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile, Kurir

otkrivamo

KOMŠIJA ŽELI DA KUPI STAN POKOJNOG VIDOJA, MIŠA GROF NI DA ČUJE! Haos na Vračaru zbog SKUPOCENE NEKRETNINE

Stars

Stan na Vračaru Vidoja Ristovića (44), koji je prošle nedelje iznenada preminuo od posledica respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, žele da pazare komšije iz kraja. Ta nekretnina je u vlasništvu njegovog oca Miše Grofa, koji, kako saznajemo, zasad nema nameru da je prodaje. To za Kurir priča zainteresovani kupac.

Miša Grof, Vidoje Ristović
foto: Nenad Kostić, Dragan Kadić

- Dok je Vidoje bio živ, imao je mnogo ponuda za tu nekretninu. Ja sam ga lično nekoliko puta pitao da mi proda taj stan. Šalili smo se da će i meni da krene u životu ako tu budem živeo. Stan se nalazi na trećem spratu i odlično je pozicioniran. Takođe, ima lep raspored i na ceni je. Iako je imao dosta ponuda, on nije imao nameru da ga prodaje, ja sam mu nudio odličnu cenu. Mnogo bolje nego što bi mu agencija prodala. Njegov otac odlučuje, tako da verujem da je Vidoje odbijao prodaju i zbog njega. Tako je i sada. Miša neće da čuje. Pored mene, znam sigurno da ima još nekoliko zainteresovanih kupaca koji čekaju da prođe određeni period i da biznismenu ponude određeni iznos za taj stan - priča naš izvor.

zgrada, Vidoje Ristović
foto: Kurir

Prema njegovim rečima, Vidoje je bio omiljen komšija. Uvek ljubazan i fin, zato je i svima teško pala njegova smrt.

- Bio je dobar. Gradski lik. Voleo je žene, život, provod, muziku i umetnost. Nekoliko puta sam bio u njegovom stanu, mnogo ima umetničkih dela. Predstavio bih vam se ja, ali nije situacija. Ako budem uspeo da ispregovaram s njegovim ocem oko kupovine stana, javno ću da se slikam. Voleo bih da ga kupim jer ta zgrada ima vrednost i uvek će biti na ceni. Vidoje je mogao da živi gde god je poželeo. Neka mu je laka zemlja, bio je dobar komšija - završava naš sagovornik.

Vidoje Ristović, sahrana
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Bonus video:

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović
00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja