00:28

Ceca i Brena stigle na svadbu Popovićevog naslednika

POPULARNE DAME DOŠLE NA SLAVLJE

BRENA I CECA SE POJAVILE NA SVADBI POPOVIĆEVOG NASLEDNIKA: Pevačice se skockale od glave do pete, jedna priznala da li će ZAPEVATI

Stars -

Pevačica Lepa Brena pojavila se na svadbi sina Saše Popovića i Suzane Jovanović.

Danijel i Tijana izgovorili su sudbonosno "da" nakon čega je Brena stigla na proslavu.

Pevačica je nosila tamne naočare i elegantnu, dugačku haljinu i sa osmehom pozirala fotografima. Kada su Brenu pitali da li će pustiti glas na svadbi, ona je rekla:

- Valjda ima ovih mlađih koji treba da se dokazuju, videćemo.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

Kasnije je stigla i pevačica Maja Marijana koja je odabrala zmijski print haljine i priznala da je mladencima donela kovertu, kao i da često hvata bidermajer ali da joj je dosta braka.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

Posle nje došla je pevačica Ceca Ražnatović u žutoj odevnoj kombinaciji. Cecina kuma Viki Miljković došla je na svadbu Popovićevog sina.

"Kada je veselje, ja sam uvek spremna. Najbolje je uvek dati novac da uzmu šta im odgovara. Postoji jedan recept srećnog braka - ljubav i poverenje, a mislim da ljubavi ima i da će poverenje izgraditi kroz vreme. Treba da postoji otvoren odnos", istakla je Viki i dodala da mladu ne poznaje i da će je sada upoznati, kao i da će Danijel odrastao uz njih.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Bonus video:

00:21

Đorđe David bahat prema novinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track