02:37

MARIJANI SE DOGODILO ISTO ŠTO I MATEJU PERIŠU! Sestra učesnice Velikog brata se obratila javnosti: Evo na šta sumnja porodica!

potraga ne prestaje

MARIJANI SE DOGODILO ISTO ŠTO I MATEJU PERIŠU! Sestra učesnice Velikog brata se obratila javnosti: Evo na šta sumnja porodica!

Stars -

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, rođena sestra Maje Kovačević, bivše učesnice rijalitija Bar, koji se emitovao na Kurir televiziji.

Marijana Seifert
foto: Printscreen YouTube

Maja Kovačević se ovim nemilim povodom uključila uživo u emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregleda reku gde su nađene Marijanine lične stvari.

- Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević.

Maja Kovačević
foto: Kurir televizija

Kaže da je za porodicu najgore neznanje šta se desilo sa Marijanom.

- Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte - kaže Maja.

Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateji - ispričala je Maja.

Maja Kovačević
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:31

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track