02:25

Ceca otkrila šta je ćerki poželela za rođendan

VREDAN DAR

NEMANJA GUDELJ RASPLAKAO RAŽNATOVIĆKU: Neću da pričam o tome! Otkrivamo šta je dečko POKLONIO Anastasiji a Ceca LILA SUZE

Stars -

Pevačica Ceca Ražnatović nasmejala se pojavila u restoranu gde njena naslednica Anastasija slavi rođendan.

Sa Cecom je bila porodica Anastasijinog dečka Nemanje Gudelja - sestra Vanja Gudelj, kao i Nemanjina majka. Anastasijina tetka Lidija takođe se pojavila na slavlju, a Ceca je otkrila za Kurir šta je poželela ćerki.

Anastasija Ražnatović, Rođendan
foto: Damir Dervišagić

"Presrećna sam, poželela sam joj da bude živa i zdrava, to je najbitnije. Pomislim koliko je vremena prošlo, dok se čovek okrene oni su postali ljudi", rekla je ona, pa dodala kako je prošlo upoznavanje sa "zetom":

Anastasija Ražnatović, Rođendan
foto: Damir Dervišagić

"Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu."

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

"Uvek sam poštovala džentlmene, bila sam udata za jednog takvog", dodala je Ceca.

Inače, na Instagram stranici "Dajanastyle" pojavila se slika koju je Nemanja Gudelj kupio devojci za rođendan, a u pitanju je portret sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Veljko Ražnatović je došao sa suprugom Bogdanom koja je bila doterana tip-top, a potom se pojavio i Saša Popović sa porodicom.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Pojavili su se i ostali članovi žirija "Zvezda Granda" - Marija Šerifović i Đorđe David koji su pevačici poneli i bukete cveća.

00:37

Bogdana i Veljko Ražnatović zablistali na Tasinom rođendanu

Kurir.rs/K.Đ/A.P.

Bonus video:

00:17

Anastasija u bombastičnom izdanju došla da slavi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track