OVAKO IZGLEDA ARKANOVA ĆERKA KOJU JE DOBIO SA GLUMICOM: Anđela je trebalo da se uda za ŽESTOKOG MOMKA, a sve je upropašćeno (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Evo kako izgleda Arkanova ćerka koju je dobio sa glumicom

OVAKO IZGLEDA ARKANOVA ĆERKA KOJU JE DOBIO SA GLUMICOM: Anđela je trebalo da se uda za ŽESTOKOG MOMKA, a sve je upropašćeno (FOTO)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović proslavila je 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na spisku zvanica našla se porodica, dečko Nemanja Gudelj i njegovi najmiliji, brojni prijatelji i kolege sa estrade.

Anastasija Ražnatović, Anđela Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Na gala proslavu stigla je i Anđela Ražnatović, Anastasijine polusestre po pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Anastasija Ražnatović, Anđela Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

“Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio”, izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Premijera

“Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna”, rekao je Kristijna, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“, a od milošte ju je zvao mali Arkan.

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

Anđela je u odličnim odnosima sa Anastasijom i Veljkom, ne propušta da prisustvuje njihovim slavljima, pa je tako bila i na Veljkovoj svadbi. A u moru poklona, izdvojio se i onaj najdraži. Naime, Arkanova ćerka, a Veljkova polusestra Anđela poklonila je svom bratu sliku Belog anđela.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

01:06

Anastasija proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja