16 GODINA PROVEO U ZATVORU, A SADA NAŠAO POŠTEN POSAO! Karađorđe Subotić otkrio gde RADI, plata mu je 2.000 EVRA, dobija i BAKŠIŠ!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKREN

16 GODINA PROVEO U ZATVORU, A SADA NAŠAO POŠTEN POSAO! Karađorđe Subotić otkrio gde RADI, plata mu je 2.000 EVRA, dobija i BAKŠIŠ!

Stars -

Bivši rijaliti učesnik, Karađorđe Subotić, odlučio je da se, nakon ilegalnih poslova kojim se bavio, zaposli kao dostavljač hrane

Karađorđe se zaposlio kao dostavljač hrane! Bivši učesnik "Parova" i "Zadruge" skoro 16 godina proveo je iza rešetaka, ali je u 52. godini rešio da zarađuje pošteno. Karađorđe sada biciklom razvozi ljudima hranu na kućnu adresu!

- Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati deci drogu. Pre desetak dana sam se zaposlio i zadovoljan sam. Plata mi je između 1.000 i 2.000 evra, u zavisnosti od toga koliko radim - započinje priču Subotić i objašnjava kako ljudi reaguju kada ga vide:

Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić
foto: Damir Dervišagić

- Uglavnom su korektni. Neki se malo zbune, ali ne ulazim s njima ni u kakve priče, već im samo isporučim hranu. Pojedini mi ostave bakšiš.

Karađorđe kaže da je njegova ćerka Aleksandra ponosna što joj se otac bavi poštenim poslom.

- Imam podršku od nje, kao i od zeta Pece - priča Subotić, koji se nada da se ipak neće dugo zadržati na ovom poslu jer već u septembru planira da uđe u rijaliti na TV Pink:

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je!

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

07:37

TAKI I KARAĐORĐE O RIJALITI BEBI! Otac Maje Marinković priznao da poznaje Sofiju od ranije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track