CRNO-BELI I CRVENO-BELI KONAČNO U LJUBAVI! Lazar Marković se ženi bratanicom Zvezdana Terzića, ovo su detalji GALA PROSLAVE!
Foto: Facebook, FK Partizan

Kakav je to lepi spoj

CRNO-BELI I CRVENO-BELI KONAČNO U LJUBAVI! Lazar Marković se ženi bratanicom Zvezdana Terzića, ovo su detalji GALA PROSLAVE!

Stars -

Lazar Marković se sutra ženi! Fudbaler Partizana će sudbonosno "da" izgovoriti devojci Jovani Terzić, bratanici generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Lazar Marković
foto: Starsport

Nakon pet godina zabavljanja fudbaler i njegova izabranica rešili su da ljubav krunišu brakom. Mlada je u blagoslovenom stanju, zbog čega su želeli da se što pre zavetuju na večnu ljubav.

Kako Kurir saznaje, veselje će biti upriličeno u jednom beogradskom restoranu na Dedinju za porodicu i prijatelje. Fudbaler crno-belih i ćerka Terzićevog brata izbegavaju da javno govore o privatnom životu, pa će i ceremonija crkvenog venčanja biti upriličena za kumove i najbliže članove porodice.

Jovana Terzić
foto: Facebook

Podsetimo, budući supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Lazar je sa sportskih na srednje strane dospeo kada se saznalo da je pre Jovane bio u kratkoj romansi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Međutim, njihova veza nije uspela, a ubrzo je upoznao Terzićevu. Čim se saznalo da su zajedno, za njih dvoje su odmah kladionice prognozirale da će biti muž i žena, što se i obistinilo.

Zvezdan Terzić
foto: Kurir televizija

Lj. S.

Bonus video:

02:18

ONO ŠTO JE SEKA DOBILA ZA GODIŠNJICU BRAKA OD MUŽA RETKO KOJA ŽENA DOBIJE Prodavac nam je samo rekao: ZAR JE DO TOGA DOŠLO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track