TROŠILA 100 € ZA TAKSI, NAPUSTILA ŠKOLU, A DANAS MOŽE SVE SEBI DA PRIUŠTI: Velika ispovest Tamare Đurić, ove detalje niste znali!
Foto: Printscreen/Instagram

REKLA SVE

TROŠILA 100 € ZA TAKSI, NAPUSTILA ŠKOLU, A DANAS MOŽE SVE SEBI DA PRIUŠTI: Velika ispovest Tamare Đurić, ove detalje niste znali!

Stars -

StarletaTamara Đurić rođena je u Smederevskoj Palanci, ali je za vreme bombardovanja živela u Kosovskoj Mitrovici u rodnom gradu njenog oca.

Kako je ranije ispričala na Kosmetu je doživela brojne neprijatnosti prvo kada su im bacili bombu u dvorište, zatim su im Albanci otimali članove porodice, a morala je i da nauči albanski kako bi opstala u surovom svetu.

Tamara je otkrila da je kao dete bila buntovna, te da se tukla i sa sestrom Aleksandrom koja je uvek slušala roditelje. Ranije je priznala da je na plastične operacije dala preko 50.000 evra, te da je samo grudi operisala deset puta, a ko bi reko da je kao mala bila ošišana kao dečak i da je volela da igra fudbal.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

"Mnogima će delovati čudno, ali sam skromna. Danas sebi mogu da priuštim da odem u bilo koji restoran, a ja najviše volim da jedem pljeskavicu i pijem pivo. Kada me suprug Nikola pita: 'Gde ćemo na večeru?', odgovorim mu: 'Ajde da kupimo pljeskavicu i odemo kući'... Više volim da provodim vreme sa svojom čistačicom i da sa njom satima pričam nego da sedim sa nekim bitnim ljudima", rekla je Tamara Đurić.

Posle Osnovne škole upisala je gimnaziju u rodnom gradu, ali je završila samo prvu godinu, nakon čega se sa 15 godina preselila u Beograd, jer joj je kako kaže bilo dosadno u Palanci.

"Roditelji su mi slali novac, ali nedovoljno za moje potrebe. Trebalo mi je 100 evra dnevno da bih taksijem iz Kaluđerice došla do škole, da bih kupila šta mi treba, sela sa drugaricama na piće, izašla u klub... Pošto sam u međuvremenu upisala akademiju za frizera, srednju sam završila vanredno. Zaposlila sam se u jednom frizerskom salonu kako bih pokrila sve troškove. Uporedo sam se bavila i modelingom. Lepo sam zarađivala", istakla je ona.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Tamara je završila i privatni fakultet za osiguranje i bankarstvo, a sa 24 godine je upoznala Dejana Palića Makaronu i prestala da frizira, jer je on za nju imao bolje planove.

"Prvo sam počela da vodim njegove firme u Beogradu, a kasnije i u Rusiji. Makarona je biznismen koji gradi zgrade i ima svoj fudbalski klub, a ja sam mu bila desna ruka. Kod njega sam odlično zarađivala. Bili smo sedam godina zajedno", ispričala je Tamara koju danas neretko viđamu u skupim i moćnim kolima.

Dok je bila u vezi sa Makaronom, 2015. godine je ušla u rijaliti "Farma". Sav honorar je dala u humanitarne svrhe. Tamara kaže da danas nema tih para za koje bi se našla pred kamerama, ali se ipak ne kaje što je živela na imanju u Lisoviću.

Po izlasku iz rijalitija uživala je u slavi, sve dok 2017. godine nije završila u bolnici, boreći se za život. Tamara je u želji da poveća zadnjicu stavila akva-filer, za koji tada nije znala da je opasan po život. Dobila je sepsu, ali se srećom sve dobro završilo.

"To mi je bio jedan od najtežih perioda u životu! Ljudi su govorili da sam glupača koja je mogla da umre zbog zadnjice! Kada se sve to dešavalo, duhovnik mi je rekao: 'I šta ako sad umreš?! Šta si ostavila iza sebe?'. Našalila sam se i rekla: 'Pesme'. Ali sam shvatila da nisam ništa. Zato sam počela da razmišljam o stvaranju porodice", otkrila je Tamara.

Godinu dana od nemilog događaja Đurićeva preko prijatelja upoznaje svog sadašnjeg supruga, Nikolu Kačarevića sa kojim ima ćerku Tamaru. Posle samo jednog razgovora znala je da će joj biti muž! Venčali su se u oktobru 2021. godine u Hramu Svetog Save.

Tamara Đurić je nedavno tužila hirurga iz Turske jer joj je "unuštio" nos, kako kaže zbog toga što nije htela da spava s njim, a nedavo je sve šokirala kada se na jednom događaju pojavila u kolima Hitne pomoći sva u zavojima i maskirana u Majkla Džeksona.

Tamara Đurić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/HIT Informer

Bonus video:

00:25

Tamara Đurić sva u modricama: Pokazala svoj novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track