UŠAO U ZVEZDE GRANDA KAO SLOBODAN BARBIKA, A KASNIJE POSTAO SANJA: Svi ga se sećate, a evo gde danas živi i kako izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

VELIKA PROMENA

UŠAO U ZVEZDE GRANDA KAO SLOBODAN BARBIKA, A KASNIJE POSTAO SANJA: Svi ga se sećate, a evo gde danas živi i kako izgleda! (FOTO)

Stars -

Slobodan Katanić Barbika pojavio se prvi put na audiciji za "Zvezde Granda" 2003. godine i privukao veliku pažnju.

Nakon audicije nestao je iz javnosti, ali je potom promenio svoje ime i 2010. godine se ponovo pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja.

Sanja Katanić
foto: Printscreen

Sanja podršku roditelja nije imala. Kako kaže, mama joj se nije toliko bunila, dok je sa ocem išlo teže. Prema pisanjima domaćih medija, Slobodan, odnosno Sanja, tvrdila je da uz muški polni organ ima i matericu, te da ima redovan ciklus od svoje 15. godine.

Sanja je kasnije ušla u proces promene pola.

Sanja Katanić
foto: Printscreen YouTube

Sanja je, inače, odslužila je i vojni rok, dok joj je najteži deo bio zajedničko tuširanje, s obzirom na to da se oduvek osećala kao devojka, pa joj je, kako je izjavila, bilo neprijatno. Danas živi u Čačku, a svoju smeđu kosu ofarbala je u plavo.

Ona je pričala i o tome kakve je ponude dobijala.

- Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila - rekla je Barbika 2021. godine.

Sanja Katanić
foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs

Bonus video:

08:36

Anastasija napustila Zvezde Granda, a sad poslala brutalnu poruku Bekuti koja će je UZDRMATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track