JOVANA JEREMIĆ POSTAJE NAJBOGATIJA SRPKINJA? U Srbiji niko nije čuo za njega, ali je naše GORE LIST i na Forbsovoj listi BOGATAŠA
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

Dečko s kojim je otišla u Španiju bio samo MASKA,

JOVANA JEREMIĆ POSTAJE NAJBOGATIJA SRPKINJA? U Srbiji niko nije čuo za njega, ali je naše GORE LIST i na Forbsovoj listi BOGATAŠA

Stars -

Jovana Jeremić, voditeljka TV Pink, može vrlo lako da postane najbogatija Srpkinja.

- Jovana je u Španiju otišla sa svojim drugom sa kojim se druži sedam godina, ali to je sve samo bila maska za ono što se tamo u stvari dešavalo.

- Njima se tamo pridružio čovek koji se mesecima udvara Jovani, a radi se o bogatom biznismenu, koji je našeg porekla i nalazi se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu. Međutim, u Srbiji za njega niko ne zna jer nema ni srpsko ime, ni prezime, a ni državljanstvo. Rođen je u inostranstvu, ali njegovi roditelji vode poreklo iz Srbije.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagran/jeremicjovana

On nikada nije ni živeo u Srbiji, pa je samim tim i izgradio poslove u inostranstvu. Istina je da je Jovana u Španiju otišla i da ugovori intervjue za svoju emisiju, međutim, izostavila je da pomene da će se videti i sa čovekom sa kojim je neko vreme u kontaktu i koji joj se udvara. A ako poklekne i završi sa njim, nema sumnje da će preuzeti titulu najbogatije.

Njoj i astrolozi predviđaju drugu udaju za bogataša, tako da jedino ostaje da čekamo da voditeljka sve ovo i obelodani sama - dodao je izvor Skandala.

- Tačno je da u Barseloni viđam moćne ljude, ovde sam došla na kraći odmor - kratka i zagonetna je bila Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

kurir.rs/Skandal

Bonus video:

00:15

Jovana Jeremić napustila Srbiju, a ko je to snima?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja