Najnovije vesti

OVAKO IZGLEDA KUĆA NIKOLINE PIŠEK U ZAGREBU! Za nju Miša Grof tvrdi da je davao 100.000 € za renoviranje posle ZEMLJOTRESA
Foto: Damir Dervišagić

svađa

OVAKO IZGLEDA KUĆA NIKOLINE PIŠEK U ZAGREBU! Za nju Miša Grof tvrdi da je davao 100.000 € za renoviranje posle ZEMLJOTRESA

Stars
15:43h

Nikolina Pišek, udovica preminuo istoričara umetnosti i biznismena Vidoja Ristovića, u velikoj je svađi i na ratnoj nozi sa svekrom Mišom Grofom zabog "nasledstva".

Naime, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, odlučan da voditeljka Nikolina Pišek neće dobiti ništa na ostavinskoj raspravi, budući da "ne želi svoju dedovinu da deli sa njom".

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

- Nikolina je insistirala na tome da se renovira kuća u Zagrebu i da Vidoja odvuče tamo. Uplaćivao sam joj po 100.000 evra, sve imam - rekao je između ostalog Viktor.

Ova kuća u Zagrebu pogođena je zemljotresom 2020. godine i tom prilikom preživela je ozbiljna oštećenja. U trenutku zemljotresa čitava porodica je spavala u predratnoj vili.

- Oni žive u Gornjem Gradu kod Skupštine, čim su čuli da se nešto dešava i da sve pada oko njih odmah su izleteli na ulicu. Kada su izašli imali su šta i da vide, da je skoro sve oko njih razrušeno i da su ljudi u pidžamama izašli na ulice. U tom momentu videli su kako se jedan deo kuće srušio, ali srećom niko od članova porodice nije povređen - rekao je tada izvor blizak porodici.

- Hladne glave sam obukla sebe, Unu, uzela pse, sačekala sledeći udar. Kada sam videla da je to serija koja se ne smiruje, napustili smo kuću. Otežavajuća okolnost je što je Una tu noć dobila visoku temperaturu gotovo četrdeset, a u trenutku bila mi je ideja da ću sesti u auto. Ali to je bilo nemoguće jer je bio zarobljen u dvorištu koje je bilo blokirano jer se potkrovlje i deo krova srušio na automobil i zatrpao izlaz iz dvorišta. Jedina opcija je bila da stojimo napolju na hladnoći, što smo učinili - ispričala je tad Nikolina.

Evo kako je izgledala predratna vila za koju Vitor tvrdi da je uplatio 100.000 evra za renoviranje, pogledajte u galeriji na početku teksta.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja