JOŠ SE PRIČA O NJENOM VRELOM PLESU SA GUDELJOM! Milica Todorović progovorila o vezi sa mladim FUDBALEROM i sve ŠOKIRALA iskrenošću
Foto: Damir Dervišagić

voli da pleše

JOŠ SE PRIČA O NJENOM VRELOM PLESU SA GUDELJOM! Milica Todorović progovorila o vezi sa mladim FUDBALEROM i sve ŠOKIRALA iskrenošću

Stars -

Milica Todorović izgleda nikada lepše, čemu pored fotografija na društvenim mrežama, svedoči i slika i prilika uživo. Ipak, možda i za pevačicu važi pravilo, da što bolje izgleda, to muškarci imaju veći strah da joj priđu.

- To mi je stomak ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene - rekla je Milica kroz smeh, te su je upitali za jaču polovinu.

- Misliš slabija polovina? Uvek sam jača polovina u vezi.

Na rođendanu Anastasije Ražnatović, Milica je bila jedna od najveselijih, a svima je “zapalo za oko“ druženje i đuskanje sa Dragišom Gudeljom, mlađim bratom Anastasijinog momka Nemanje. Iako se činilo tako, pevačica tvrdi da između njih ništa nije bilo.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

– Mnogo volim stranu muziku, a to veče je tri sata svirao regeton i ja mnogo tu špansku muziku, odmah sam prva ustala da igram, prva to radim na svim veseljima i svi smo đuskali. Da sam zaigrala sa bilo kim, isto bi bilo – objasnila je Milica.

Milica Todorović
foto: Premijera

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:13

Da li Milica Todorović ima najbolju zadnjicu na estradi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track