03:01

SVEŠTENIK JE SILOVAO KADA JE IMALA 14 GODINA! Zorana progovorila o TRAUMI koja je proganja: GLEDALA SAM NA ŽIVOT TADA DRUGIM OČIMA

preko noći morala da odraste

SVEŠTENIK JE SILOVAO KADA JE IMALA 14 GODINA! Zorana progovorila o TRAUMI koja je proganja: NOSIĆU TO DOK SAM ŽIVA

Stars -

Pevačica Zorana Simeunović gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla traume iz detinjstva.

Poznati voditelj Ivan Gajić dotakao se Zoranine traume koja je naime bila silovana maloletna prema saznanjima medija.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - rekla je pevačica.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - rekao je kompozitor.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Zorana je potom otkrila koliko je imala godina u tom momentu, ali kako se osećala nakon strašnog zločina sveštenika.

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - rekla je pevačica.

Podsetimo, kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

JOVANA JEREMIĆ IDE POD NOŽ! Popularna voditeljka se odlučila na drastičan potez: Menja ovo na sebi VIŠE NEĆE BITI ISTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track