02:36

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

javnost ovo nije znala

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

Stars -

Javnost je ostala u šoku kada je pevačica Jelena Karleuša priznala putem Instagrama je da se razvodi od muža, fudbalskog menadžera Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

Rajko Nedić
foto: Kurir televizija

Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji komentarisao Jelenino saopštenje i otkrio da iz nekih izvora ima informaciju da Jelena i Duško nisu živeli mesecima zajedno kao i da su to vešto skrivali od javnosti.

- Ko nije upoznat sa njihovim odnosom, njemu je iznenađenje. Međutim, znamo da oni već duže vreme nisu živeli zajedno ali skrivali su to od očiju javnosti. Preko nekih mojih izvora saznao sam da su pregovori trajali mesecima jer je pitanje vrlo delikatno. 14 godina su u braku, stekli su veliku imovinu, imaju dvoje dece. Gledali su da to bude sporazumno zbog dece prvenstveno. Ovo je bilo najbolje moguće rešenje. Mi smo imali informaciju da se ona već seli u drugu kuću - rekao je Rajko.

Rajko Nedić
foto: Kurir televizija

Nedić ističe da je saznao da je Karleuša nakon što se desio incident između Duška Tošića i fudbalera Aleksandra Prijovića na jednom beogradskom splavu, ona Prijoviću uputila "preteću" poruku, braneći svog supruga.

- Povodom incidenta koji se dogodio između Aleksandra Prijovića i Tošića saznao sam da je Jelena poslala poruku Prijoviću braneći svog muža. Napisala mu je da to nije u redu što je došao u njen grad da tako nešto radi, maltene mu je zapretila. Stala je u odbranu Duška, što je vrlo lepo. Drago mi je da se ovo ovako završilo, bez obzira na turbulentan brak možda, sada nastavljaju svojim putem. Želim im uspeha u daljem životu - ispričao je Nedić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:05

NAKON ŽESTOKOG SUKOBA SA KARLEUŠOM, LUKAS PROGOVORIO O PEVAČICI: Posle niza uvreda imao da poruči SAMO JEDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track