Najnovije vesti

ŽESTOKA SVAĐA! Peca Vijagra neće da živi s Majom, Marinkovićeva doživela nervni slom, urlala je na njega
Foto: Printscreen

Rijaliti

ŽESTOKA SVAĐA! Peca Vijagra neće da živi s Majom, Marinkovićeva doživela nervni slom, urlala je na njega

Stars

Maja Marinković po svaku cenu želi da otpočne zajednički život s Predragom Raspopovićem Pecom, doskorašnjim vanbračnim suprugom njene najbolje prijateljice Aleksandre Subotić, ali on to vešto izbegava. Starleti smeta i to što njen dečko živi u Novom Sadu blizu bivše, dok je ona u Beogradu, pa povremeno, po dogovoru, odlazi kod njega. To joj nikako ne odgovara, pa je s Pecom poslednjih dana na krv i nož. To za Kurir potvrđuje Raspopovićev blizak prijatelj koji se druži s njima, a sticajem okolnosti prisustvovao je situaciji kada su se njih dvoje žestoko posvađali.

Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Peca Raspopović
foto: Printscreen/Instagram

- Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dve lokacije. Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i retko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovde, u prestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu - priča naš sagovornik.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Prema njegovim rečima, Raspopoviću nije bilo pravo što je Maja vikala na njega:

- Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vreme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema nameru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Verujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Video sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je - zaključuje naš sagovornik. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Raspopovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Maja Marinković, Peca Raspopović, Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Bonus video:

SCENIRANJE 30.07.2022. NIKOLA RADJEN
01:28:22

SCENIRANJE 30.07.2022. NIKOLA RADJEN

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja