GONIĆU GA DO KRAJA! Jovana Jeremić se oglasila nakon što je PRIVEDEN čovek koji joj je PRETIO: Upozoravam te zadnji put...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

laknulo joj je

GONIĆU GA DO KRAJA! Jovana Jeremić se oglasila nakon što je PRIVEDEN čovek koji joj je PRETIO: Upozoravam te zadnji put...

Stars -

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Posle toga, zamenik Prvog osnovnog javnog tužioca, koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S. M. zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Sada se tim povodom oglsila Jovana, koja je istakla da će goniti do kraja muškarca koji joj je slao preteće poruke.

- Nisam čula, niko mi nije javio, ja sam upravo došla kući sa bazena. Odlično, šta drugo da kažem, jako mi je drago zbog toga i jedva čekam da Tužilastvo odreaguje, a ja ću nastaviti da ga gonim do kraja - izjavila je Jeremićeva kratko.

Jovana Jeremić
foto: Premijera

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

- Ćutiš, fu*so. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - rekao je nepoznati muškarac.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track