MILJANA POSTALA AGRESIVNA, LEKARI JOJ DAJU SEDATIVE DA BI SE SMIRILA: Kulićeva opet pravi haos i od osoblja traži SAMO JEDNU STVAR
Foto: Shutterstock, ATA images, Zorana Jevtić

ne mogu da je smire

MILJANA POSTALA AGRESIVNA, LEKARI JOJ DAJU SEDATIVE DA BI SE SMIRILA: Kulićeva opet pravi haos i od osoblja traži SAMO JEDNU STVAR

Stars -

Drama povodom zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje se nastavlja.

Miljana Kulić
foto: Kurir, Printscreen/Instagram, Shutterstock

Kako smo saznali, njeno zdravstveno stanje je još uvek kritično, ona je svesna i komunikativna, ali ne prestaje da traži cigarete. Zbog toga je histerična i agresivna, pa medicinsko osoblje mora da joj daje sedative kako bi se smirila.

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se i njena majka Marija Kulić, koja je u jutarnjim satima došla u Klinički centar Srbije kako bi od lekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: ATA images, Kurir

- Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na odeljenju, ona je svesna svega, svesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne - rekla je Marija, pa dodala:

- Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je nepromenjeno, kao i u Nišu. Najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je i dalje u šok-sobi.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track