OVAKVU JE DO SADA NISMO UPOZNALI: Nina Radulović se skinula u minijaturni kupaći, a svi se pitaju šta je radila sa GRUDIMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SILIKONI ILI MAJKA PRIRODA?

OVAKVU JE DO SADA NISMO UPOZNALI: Nina Radulović se skinula u minijaturni kupaći, a svi se pitaju šta je radila sa GRUDIMA! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Nina Radulović kako kaže konačno je dočekala odmor od poslovnih obaveza, pa se sa sinom Lavom uputila na more.

Mama i sin odmaraju u Grčkoj, a osim što uživaju u čarima vodenih sportova, voditeljka je pokazala i telo.

Bujno poprsje i uzak struk odmah su primetili pripadnici jačeg pola, ali Nina poslednjih godina vešto krije da li je zauzeta.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

“Oduvek si bila jedna od najlepših žena sa javne scene bez šminke”, “ovo je najbolja verzija tebe”, “blistaš a to se vidi na tvom licu i telu”, komentarisali su kako muškarci, tako i žene. Bilo je i onih koji smatraju da je preterala sa silikonim u grudima: Sada ti je poprsje šire od kukova, bio je jedan od nekolicine negativnih komentara.

Podsetimo, godinama unazad se spekuliše da je Nina ugradila silikone, što ona nikada nije potvrdila, a jednom prilikom je rekla kako je sve do načina na koji se fotografišete. Međutim, ovom njenom izjavom nije uverila njene brojne fanove, te mnogi i dalje spekulišu da je popularna voditeljka otišla pod nož zarad lepote.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

Nina Radulović progovorila o dešavanjima u privatnom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja