DALILA JE GLAVNA CIRKUSKA MEČKA JER JE SPREMNA NA SVE! Dragojevićka blokirala Đedovića, on joj poslao OTVORENO PISMO i ZAKOPAO JE
Foto: Printscreen/Instagram

ŽESTOKO

DALILA JE GLAVNA CIRKUSKA MEČKA JER JE SPREMNA NA SVE! Dragojevićka blokirala Đedovića, on joj poslao OTVORENO PISMO i ZAKOPAO JE

Stars -

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica, isprozivala je Marka Đedovića, a zatim ga i blokirala na Instagramu.

Đedović joj se preko portala obratio otvorenim pismom i odgovorio.

- Pa, sve ono što sam stavio na stori i pričao, su stvari koje sam joj direktno rekao u lice, na isti način, i to pred kamerama. Ali tada nije postojala nikakva replika, ne vidim razlog za ljutnju, ali ako ćemo tako, onda ćemo sa zadovoljstvom popričati... Seljačko-malograđanski sindromi, po svaku cenu biti na Pinku, pa makar vas j*bali i sv*šavali u vas na toj istoj televiziji, ne znači da nekome ko vas loži da pravite budalu od sebe u tom rijalitiju treba kadar, nego vama - započinje Đedović.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Narod pita

- Izbor učešća i načina boravka na javnoj sceni dosta govori o načinu odrastanja i vaspitanja ljudi. Prema tome, nije mi ništa ni čudno zašto i kako se ona ponaša, a priča o tome da ima prijatelje smo videli na skorašnjem storiju, na kome promoviše frizere Aleksandre Nikolić, a ne njenog dugogodišnjeg prijatelja, koji je u svakom trenutku bio za nju tu. I pojavio se da se blamira za Novu godinu, kad niko nije hteo od njene porodice da se izloži tolikom blamu. Tako da sada mogu sve najotvorenije i najdirektnije da kažem, jer sada ne postoji opasnost od bega iz rijalitija, a ona kao glavna cirkuska mečka je bila najpodobnija i najinteresantnija jer je spremna na sve, da teram cirkus i gledaocima priuštim užitak. Ja kao neko ko je radio i radi u medijima, znam da su gledaoci na prvom mestu. Ponavljam, što se tiče glupavo-tupavih fraza polumozgaša natreniranih za kokošaranje, po raznim podrumima, pod svetlima za odrastanje tovnih pilića, te im se ni mozak nije više razvio od kokošijeg, imam samo da kažem ono što sam već izgovorio, a to je - nastavlja Marko.

Marko Đedović
foto: Nemanja Nikolić

- Kada kažu: "Pričate o meni", pričamo i o Zoranu Marjanoviću, nažalost. Kada kažu: "Mene je narod birao, u ovom slučaju da budem druga", ja kažem da je narod nažalost birao i Adolfa Hitlera, pa se narodu to obilo o glavu i predomislio se. I kada kažu da im se desio život, ja život sličan njihovom ne bih poželeo ni najgorim zlikovcima. Prvo, život nije svađa, pa rađenje spermograma. Kad čujem kako kažu šta su oni preživeli, setim se scena pljuvanja u facu, priči o s*ksualnom opštenju sa babom, njegovom zaglavljivanje u hitnu pomoć tri puta, a onda nakon svega toga jahanje do plafona. Tako da, što se tiče da li bi ili ne bi bilo rijalitija bez Dalile, ja se sećam i "Farmi" i "Zadruga" i svih onih koji su tako tvrdili kao ona, a sada ih nema ni po portalima. Jedino bi izašli kad bi ih voz udario, u hronici, ne na zabavi, nažalost. Toliko za sada, vidimo se u narednom izvlačenju. I još jednom da podsetim čitaoce na moju izjavu pre ulaska u rijaliti 16. oktobra - da ja tamo idem da bi oni imali šta da gledaju, a ja da teram cirkus. Srdačan pozdrav, Marko Đedović.

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:40

Dalila pokazala kako uživa u LUKSU posle rijalitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track