PRAVILA SKANDALE U RIJALITIJU, PA NESTALA Bivša pobednica kupila imanje od 300.000 €, sklonila se iz grada, leti se tu sunča GOLA!
Foto: Printscreen/Zadruga

IZNELA DETALJE

PRAVILA SKANDALE U RIJALITIJU, PA NESTALA Bivša pobednica kupila imanje od 300.000 €, sklonila se iz grada, leti se tu sunča GOLA!

Stars -

Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena.

Dvostruka pobednica rijalitija "Farma" najpre je pazarila plac nadomak Beograda i izgradila nekretninu po svom ukusu.

Jelena je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra. Kao što je Kurir svojevremeno pisao, Jelena se dugo razmišljala da li da kupi plac na Adi ili na Avali, ali se ipak opredelila za brdski predeo jer, kako nam je tada rekla, na Avali je imala bolju ponudu što se cene tiče, ali i same veličine placa.

1 / 10 Foto: Kurir

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena za Kurir.

Jelena Golubović, Avala, Kuća, Kuća na Avali, Vikendica
foto: Aleksandar Panić

Ona se prisetila da je prilikom poslednjeg boravka na Avali imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - završila je Golubovićeva.

Jelena Golubović, kuca, Avala, Kuća na Avali
foto: Privatna Arhiva

Od rediteljke i pobednice rijalitija do medijatora

Iako je Golubovićeva po profesiji reditelj, rešila je da se krajem prošle godine okuša u još jednoj profesiji. Naime, ona je dobila i zvanično diplomu medijatora - posrednika u rešavanju sudskih sporova, i to od Ministarstva pravde Republike Srbije.

Dakle, Jelenin zadatak ubuduće će biti da miri zavađene ili suprotstavljene strane u slučajevima koje joj nadležni sudovi dodele.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:22

Jelena Karleuša slavi 44. rođendan u Dubaiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track